Crowdfunding Groen Schoolplein

Geplaatst door DKP op 16 september 2022

Crowdfunding Groen Schoolplein Fase 2

Bij basisschool De Kleine Planeet – Locatie Voorstad in Deventer zijn we in maart begonnen met Fase 1 van de aanleg van het Groene Schoolplein! Dankzij de vele handen van ouders en de subsidies van onder andere Provincie Overijssel, Drents Overijsselse Delta, GGD IJsselland en Zinder Onderwijs zijn stoeptegels verwijderd, er is een amfitheater van stoeptegels gemaakt en de waterspeelplek met waterpomp worden aangelegd. Het begin is er, maar we zijn er nog lang niet!

Om het hele ontwerp voor het Groene Schoolplein te realiseren is er nog veel meer geld nodig. Met uw gulle gift kunnen we de na de herfstvakantie weer verder met Fase 2: de inrichting van het schoolplein. Bijvoorbeeld met themaplekken voor buitenonderwijs, een speelplek met slingertouw, een regenzuil voor de opvang van water en natuurlijk de vele bomen, struiken en planten.

 

Wat kunnen we kopen?

-Met € 10.000: Diverse (fruit-)bomen en struiken, vaste planten, bodemverbeteraar, slingertouwen en de officiële eindkeuring

-Met € 15.000: Bovenstaande, plus buitenwerkplekken van stoeptegels, themaplekken o.a. voor moestuintjes, wilgenhutten, -tunnels en -poortjes

-Met € 20.000: Bovenstaande, plus regenzuil voor opvang water, schommelhangmat, overdekte fietsenstallingen

-Met € 25.000: Bovenstaande, plus het ultieme doel, de felbegeerde Boomhut

Hartelijk bedankt namens de kinderen van De Kleine Planeet – Locatie Voorstad!

Wilt u als bedrijf doneren per bankoverschrijving en heeft u een factuur nodig? Neem dan aub per e-mail contact met ons op. Alvast bedankt!

Download hier de flyer

 

Ontwerp en uitvoering

Het ontwerp voor het schoolplein is te zien op onze website. Het ontwerp is gemaakt door Anneke Rodenburg (Tuin en Vlinder).

Voor de uitvoering hebben we gekozen voor Deventer Stadsnatuur, een samenwerkingsverband van Corné van Kempen (Natuurlijke Tuinen), Nienke Nijhoff (Buro Lenteregen), Frank Jares (Klusbedrijf in een keer goed) en Foppe Bijleveld (Foppe Bijleveld Ecologisch Tuinier).