Vrijwilligers gezocht!

Geplaatst door DKP op 17 februari 2022

Vrijwilligers gezocht!

Na lang wachten is het dan eindelijk zover. We gaan beginnen met de aanleg van het groene schoolplein bij Locatie Voorstad!

De hoveniers beginnen al in de voorjaarsvakantie, over anderhalve week.

Ook wij, ouders en het team van school, kunnen meehelpen. Hoe meer we zelf kunnen doen, hoe meer geld we besparen en hoe mooier het wordt. Samen maken we er een prachtig plein van!

Wil je ook meehelpen? Heel graag! Op vrijdagen 4 en 11 maart organiseren we een hulpdag voor ouders. Het belangrijkste dat we gaan doen is de tegels uit het schoolplein halen. Er moeten meer dan 7000 tegels getild worden! Dat is veel werk, dus we kunnen veel mensen gebruiken.

Ochtendploeg: 9.00-12.30 uur
Middagploeg: 13.00-16.30 uur

Iedereen is welkom. Dus ook als je niet zo sterk bent, of als je geen ervaring hebt. Er is voor iedereen wel een nuttige klus te bedenken. We maken er een gezellige dag van!

Geef je op bij Roel via groeneplein.kleineplaneet@gmail.com of schrijf je in op het bord bij de ingang van school. Schrijf erbij op welke dag (4 en/of 11 maart) en hoe laat je komt. Je kunt ook mailen als je vragen hebt. Op school weten Rogier, Joris en Natasja alles over het groene plein, dus je kunt je vragen ook aan hen stellen.

Op school hebben we niet zo veel gereedschap. Daarom is het fijn als je zelf spullen meeneemt, als je dat hebt. Stevige werkhandschoenen, een spade of schep, eventueel een kruiwagen. Wij zorgen voor koffie en thee en misschien zijn er ook mensen die voor iets lekkers willen zorgen?

Kijk voor meer informatie ook hier:

Groen Schoolplein

Hartelijke groet en hopelijk tot gauw,

Natasja, Roel, Joris, Henk, Marloes, Rogier, Judith, Marjan, Gert en de hoveniers